Yoga Meditatie Wandel weekend

Wanneer: 28-29-30 juli 2017

Afstanden: dagelijks 8 à 10 km.

Bijzonderheden: Een heerlijk relax-weekend. We verblijven op boerderij ‘Aarde-Werk de Stegge’ in de Achterhoek onder Winterswijk. We wandelen dagelijks (in stilte) in de prachtige omgeving.  Het landschap kenmerkt zich door zandwegen, Achterhoekse boerderijen, beken en bos. Lichaamsoefeningen (yoga, shiatsu, stretching) en meditatie worden aangeboden. Op zaterdagavond is er een ontspanningsconcert .

yoga meditatie wandelen

meditatie yoga wandelen

De accommodatie

‘Aarde-Werk De Stegge’ is qua architectuur een typisch Achterhoekse boerderij. 8 jaar geleden zijn de eigenaren hier neergestreken om hun droom te verwezenlijken. Het is een plek van 2 ha met een biologische groente- en bloementuin, twee grote vijvers, een stukje bos, weide met runderen en akkerbouw. Kernwaarden zijn: zorg voor de aarde en haar bewoners. De eigenaar speelt prachtig piano en zal een ontspanning concert voor ons spelen. De overnachting is op basis van meerpersoons kamer ofwel een bedstee in de stro-yurt ofwel op een ludieke plek op de hooizolder. Bedlinnen aanwezig. Handdoeken zelf meenemen. Ook kamperen behoort tot de mogelijkheden. Zie ook http://www.aarde-werkdestegge.nl/

Aankomst: vrijdag 28 juli vanaf 15.00 uur. Er wordt op vrijdagavond een maaltijd geserveerd. Kom je wat later; dan bewaren we iets voor je.

Eindtijd: zondag 30 juli om 17.00 uur.

Begeleiding: An Paridaen, coach, trainer, docent lichaamswerk en meditatie, organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect.

yoga meditatie
meditatie weekend

Kosten: € 285,- bij verblijf in de groepsaccommodatie of in de stro-yurt.

€ 270,- bij verblijf op de hooizolder (ludieke plek met 2-persoons bed). Kosten kamperen € 255,- met eigen tent. De prijzen zijn per persoon voor een volledig verzorgd weekend van vrijdagmiddag tot zondag (eind van de middag). Hierbij zitten inbegrepen: 2 overnachtingen, begeleide wandelingen op vrijdag, zaterdag en zondag, lichaamsoefeningen (yoga+), meditatie, een ontspanningsconcert, alle maaltijden, onbeperkt koffie en thee. Eventuele huur tent    € 15,- . Huur slaapmat € 5,- .

Maaltijden: Carla Baas gaat voor ons koken. Zij heeft passie voor alles wat culinair is. Daarnaast is zij tekstschrijfster. Haar bedrijf heet dan ook ‘Writerlicious’. Zie www.writerlicious.nl  Carla kookt voornamelijk biologisch en zal dit weekend zoveel mogelijk ingrediënten van de boerderij gebruiken, zoals scharreleieren, groente uit de tuin en vers gebakken (spelt)brood.