Body Mind Fit

Body-Mind-Fit, yoga, lichaamswerk klein
Tijdens mijn retraites bied ik lichaamsoefeningen aan (yoga+). Het is een combinatie van oefeningen die ik in verschillende cursussen en workshops geleerd heb. De oefeningen komen uit dans, shiatsu, bewegingsexpressie, yoga, enz. Het is een speelse combinatie waarbij je ‘uit je hoofd en in je lijf komt’. De oefeningen zijn voor alle niveaus. Je krijgt de gelegenenheid ze op eigen wijze te doen. Niet iedereen is immers even lenig. ‘s Avonds wordt de nadruk gelegd op ontspanning en overdag ook op fitheid en lenigheid. De oefeningen zijn speels en ‘mindfull’. Je wordt je bewust van je lichaam. Organen en circulatie in het lichaam worden gestimuleerd,  spieren worden versterkt, je leert te ontspannen.

Omdat het lastig is een term te vinden waarbij iedereen direct weet waar het over gaat gebruik ik vaak het woord yoga+. Als ik andere termen gebruik roept dat vaak vragen (Is het Tai Chi? Is het Fitness?). Het ligt toch het dichtst bij yoga. Vandaar. Zelf deed ik een shiatsu opleiding, diverse yoga opleidingen (hatha en yin yoga), studeerde ik lichaamsgerichte psychotherapie en dans ik al 30 jaar diverse vormen van dans.

Wil je meer weten over deze oefeningen, neem dan contact met mij op. Tel. 055-521 50 40. Mobiel: 06-47 444 813. Ofwel via info@wandelnaarjezelf.nl

 Tot en met november 2015 gaf ik in Apeldoorn (10 jaar lang) de cursus Body Mind fit . Mijn retraites met lichaamsoefeningen en meditatie lopen nu zo goed dat ik me helemaal daarop richt. Reviews over de cursus Body-Mind-Fit in Apeldoorn:

“Het is een cursus, een moment waarbij je even terug gaat naar je basis en aandacht hebt voor alleen jezelf.” Danitsja

 “Heerlijk bewegen en tot jezelf komen.” Heleen

 “Door jouw lessen kom ik elke week tot bewegen en ontspannen in een fijne omgeving.” Marja

“Na een ochtend body-mind-fit ga ik met frisse energie de werkmiddag tegemoet.” Baukje

“An heeft een mooie combinatie gemaakt van allerlei oefeningen die ze waarschijnlijk zelf ooit gedaan heeft: het maakt dat ik op een prettige en gezonde manier delen van mijn lichaam voel die ik alweer half vergeten was.” Wim

“Heerlijk bewegen, strekken en ontspannen in een prettige sfeer.” Marleen

“Body-Mind-Fit is voor mij activerend, ontspannend en versoepelend voor lichaam en geest.” Rosalinde

“Body Mind Fit is voor mij spierversterkend en tegelijkertijd ontspannend!” Tilly

Body-MInd-Fit C
Groep