Bedrijfsuitje met of zonder Teambuilding

Samenwerking – Inspiratie – Teamgeest

BedrijfsuitjesWandel naar Jezelf kan voor uw organisatie een bedrijfsuitje organiseren. Indien gewenst kan dit ook samengaan met teambuilding.

U gaat een dag of dagdeel gezellig met elkaar op stap, inclusief hapje en drankje, en al wandelend door de natuur zijn uw teamleden met elkaar in gesprek. In gesprek waarover? Over zichzelf, over het team en/of over hoe zij zichzelf daarin zien. Maar er kan ook een ander gespreksonderwerp zijn. Dit bereid ik samen met u voor. Belangrijk is dat collega’s op speelse wijze met elkaar in gesprek zijn en elkaar beter leren kennen. Doordat werknemers elkaar beter leren kennen voelen zij zich veiliger bij elkaar en kunnen zij ook beter functioneren in het team.

Desgewenst kan de dag worden afgesloten met een creatieve sessie; schilderen, tekenen, collage maken, of een toekomstvisie schetsen voor het team.

Neemt u voor alle mogelijkheden contact met mij op: An Paridaen tel. 06-47 444 813 ofwel per mail info@wandelnaarjezelf.nl

Bovenstaande is, licht aangepast, ook mogelijk als netwerkbijeenkomst met een sportief karakter. Vraag naar de mogelijkheden en een offerte op maat.