Kerstretraite 2018

Inschrijven

Wanneer: 24 t/m 27 december 2018

Afstanden: dagelijks 6 à 10 km.

Bijzonderheden: Een héérlijke manier om de kerstdagen door te brengen: in goed gezelschap, met yoga en meditatie, mooie wandelingen en met gezond en lekker eten. We verblijven in stiltehoeve Metanoia, een bijzonder stijlvol verbouwde boerderij in Belgisch Vlaanderen, nabij Brugge.
Op eerste kerstdag wandelen we in de directe omgeving van de boerderij, op tweede kerstdag maken we een wandeltocht langs de kust bij Cadzand en natuurgebied Het Zwin. Elke dag is er yoga en meditatie. Culinair worden we verwend met heerlijke vegetarische maaltijden (geen kerstdiner). Je geniet van een fijne sfeervolle kerst waarin niets hoeft, je bent er even helemaal uit. We zullen wandelen deels in stilte. Bij de maaltijden is er ook een stilte tafel. Verder is er alle ruimte voor gezelligheid en plezier.

20151225-img_3677

De accommodatie

Stiltehoeve Metanoia is een stijlvol opgeknapte boerderij in West Vlaanderen (B) bij Damme,  vlakbij steden als Brugge en Knokke. De Nederlandse grens bevindt zich op 5 km afstand (Sluis, Aardenburg, Cadzand). Stiltehoeve Metanoia stelt zich ten doel mensen rust te bieden, even uit het alledaagse te stappen. De binnenhuis architectuur is tot kunst verheven. Er zijn diverse hoekjes en ruimten om je terug te trekken.

Aankomst: maandag 24 december tussen 15.00 en 16.00 uur.

Eindtijd: donderdag 27 december na het ontbijt, ± 10.00 uur.

Begeleiding: An Paridaen, coach, docent yoga en meditatie, organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect. An zelf over dit evenement: “Het bijzondere is dat deze kerstretraite zich afspeelt op mijn geboortegrond. Ik ben zelf in West Zeeuws Vlaanderen (Nederland) geboren en opgegroeid, vlakbij steden als Brugge en Knokke. Voor mij is het dus ‘bekend terrein’. Ik vind het leuk deelnemers te laten mee genieten van de sfeer van Vlaanderen.”

Kerst retraite 20158

Head foto

an paridaen

Kosten: De kosten zijn € 460,- bij verblijf op 2-persoons kamer met douche/toilet op de gang. € 490,- bij verblijf op 2-persoons kamer met eigen badkamer. Indien je alleen komt wordt je altijd ingedeeld met iemand van hetzelfde geslacht. Indien je een kamer alleen wenst zijn de kosten: € 520,- met douche/toilet op de gang. En € 580 met eigen badkamer.

Alle prijzen zijn voor 3 overnachtingen, 3 x ontbijt, 3 x avondmaaltijd en 2 x middagmaal, onbeperkt koffie/thee, yoga, meditatie en begeleide wandelingen. Extra: boeken over boeddhisme, esoterie en persoonlijke groei kunnen worden geleend, op kerst avond wordt een spiritueel sprookje verteld.

Maaltijden: De maaltijden worden bereid door Stiltehoeve Metanoia zelf. Dit is voor hen een belangrijk onderdeel van het stiltecentrum. In de keuken worden vlees noch vis gebruikt. De maaltijden zijn zeer smakelijk en worden met zorg bereid.

Inschrijven  Vraag meer informatie

Kerst retraite 20152
Kerst retraite 20156