Kerstretraite 2018

Inschrijven

Wanneer: 24 t/m 27 december 2018

Afstanden: dagelijks 6 à 10 km.

Bijzonderheden: Wandel naar Jezelf organiseert dit jaar weer een kerstretraite in Belgisch Vlaanderen, om precies te zijn nabij Damme en Brugge in stiltehoeve Metanoia. Zie www.stiltehoevemetanoia.be We maken op eerste kerstdag een wandeling in de directe omgeving langs polders en dijken, en op tweede kerstdag gaan we wandelen langs de kust bij Cadzand en natuurgebied Het Zwin. Yoga en meditatie worden aangeboden. Culinair worden we verwend met heerlijke vegetarische maaltijden (geen kerstdiner). Dit wordt een ontspannen kerst waarin niets hoeft. En tegelijkertijd ben je er even helemaal uit. We zullen wandelen in stilte en er zal bij de maaltijden ook altijd een stilte tafel gecreëerd worden. Verder is er ook alle ruimte voor gezelligheid en plezier.

Head foto
20151225-img_3677

De accommodatie

Stiltehoeve Metanoia is een stijlvol opgeknapte boerderij in West Vlaanderen (B) in de gemeente Moerkerke-Damme,  vlakbij steden als Brugge en Knokke. De Nederlandse grens bevindt zich op 5 km afstand (Sluis, Aardenburg, Cadzand). Stiltehoeve Metanoia stelt zich ten doel mensen rust te bieden, even uit het alledaagse te stappen. De achtergrond is humanistisch. De binnenhuis architectuur is tot kunst verheven.

Aankomst: maandag 24 december tussen 15.00 en 16.00 uur.

Eindtijd: donderdag 27 december na het ontbijt, ± 10.00 uur.

Begeleiding: An Paridaen, coach, docent yoga en meditatie, organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect. An zelf over dit evenement: “Het bijzondere is dat deze kerstretraite zich afspeelt op mijn geboortegrond. Ik ben zelf in West Zeeuws Vlaanderen (Nederland) geboren en opgegroeid, vlakbij steden als Brugge en Knokke. Voor mij is het dus ‘bekend terrein’. Ik vind het leuk de deelnemers te laten mee genieten van de sfeer van Vlaanderen.”

Kerst retraite 20158

20151225-img_3700

Kosten: De kosten zijn € 520,- bij verblijf op 2-persoons kamer met douche/toilet op de gang. € 550,- bij verblijf op 2-persoons kamer met eigen badkamer. €  580,- voor een éénpersoons kamer met douche/toilet op de gang. € 640,- bij éénpersoons kamer met eigen douche/toilet. Prijzen zijn voor 3 overnachtingen, 3 x ontbijt, 3 x avondmaaltijd en 2 x middagmaal, onbeperkt koffie/thee, yoga, meditatie en begeleide wandelingen. Extra: boeken over boeddhisme, esoterie en persoonlijke groei kunnen worden geleend, op kerst avond wordt een spiritueel sprookje verteld.

Maaltijden: De maaltijden worden bereid door Stiltehoeve Metanoia zelf. Dit is voor hen een belangrijk onderdeel van het stiltecentrum. In de keuken worden vlees noch vis gebruikt. De maaltijden zijn zeer smakelijk en worden met zorg bereid.

Inschrijven  Vraag meer informatie

Kerst retraite 20152
Kerst retraite 20156