Midwinter wandeling

Wanneer: 14 januari 2018

Afstand: 12 km.

Bijzonderheden: We creëren het nieuwe jaar met een Midwinter wandeling op de Veluwe bij Wolfheze (tussen Ede en Arnhem). Het gebied waar we doorheen lopen heeft veel historie. Zo bevinden zich er de Wodanseiken; eiken van zo’n 450 jaar oud die geschilderd werden door landschapsschilders van de Oosterbeekse school midden 19e eeuw. We gaan over oneffen terrein met hier en daar klimmen en dalen, maar goed te doen voor de gemiddelde wandelaar. Horeca is aanwezig zowel aan het begin als aan het eind van de wandeling, alsook halverwege. We zullen enige tijd in stilte lopen en er zal ook ruimte zijn om bij te kletsen en met elkaar het nieuwe jaar creëren.

riviertje in veluwse bos met wandelpad

wandelpas door veluwse bos

wandel bospad op de veluwe

Start: zondag 14 januari 2018 om 10.30 uur in restaurant De Tijd, Wolfhezerweg 87, Wolfheze. Het restaurant bevindt zich naast het station van Wolfheze.

Eind: zondag 14 januari 2018 om 16.00 uur. weer bij het station van Wolfheze. Hier bevindt zich ook een parkeerplaats.

Begeleiding: An Paridaen en Gerard Beltman. An is coach en organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect. Gerard is haar man en gaat regelmatig mee als (extra) begeleider. Hij is eveneens coach en een geweldige gesprekspartner. Voor velen geen onbekende meer.

bord over de wodanseiken van natuurmonumenten

grote eik in veluwe met wandelpad ernaast

Kosten: € 15,- . Meer informatie na aanmelding.

Inschrijven