Beste belangstellende,

Van 18 t/m 24 juni liepen wij met 9 deelnemers de Cotswolds Way in Engeland. Het bijzondere van wandelen in Engeland is dat je bijna overal over privé land mag. Er staat dan simpelweg een bordje met ‘Public Footpath’.

 

Het recht van overpad is daar helemaal ingeburgerd. Hierdoor loop je bijna nooit langs de weg. Het was een schitterend avontuur in een vriendelijk landschap met pittoreske dorpen en o zo vriendelijke mensen.

Inmiddels is het alweer juli. A.s. weekend vindt het Stilteweekend in abdij Koningsoord plaats. Dit is inmiddels volgeboekt.
Bij het Yoga-Meditatie-Wandel weekend in de Achterhoek eind juli is nog plek. Een evenement op een heel bijzondere plek; boederij Aarde-werk De Stegge, centrum voor duurzaamheid en bewustwording. Het ontspanningsconcert op de vleugel door de eigenaar op zaterdagavond is inmiddels een begrip.
In oktober is er dan de Wandelretraite op Terschelling. Die wordt dit jaar gehouden in de Volkshogeschool te Hoorn, schitterend gelegen in de duinen. Check de mogelijkheden qua slaap gelegenheid. Er zijn verschillende prijzen zodat het voor iedereen betaalbaar is.
Dan is er in november weer een stilteretraite in abdij Koningsoord. De abdij is een zeer gewaardeerde plek voor retraites. Tot slot: de kerstretraite voor dit jaar staat al op de site. Die wordt weer gehouden in Stiltehoeve Metanoia te Moerkerke/Damme (B).

Spreuk van de maand:

“Op het moment dat je aandacht geeft aan iets, ook al is het een grasspriet, wordt het een mysterie, een mooie en onbeschrijflijk magische wereld in zichzelf.”

Henry Miller

 

 

Stilteweekend in abdij Koningsoord (Vol)
Wanneer: 7-8-9 juli 2017
Afstanden: dagelijks 6 à 8 km
Een weekend in het klooster van de zusters Trappistinnen van abdij Koningsoord. Een uitnodiging om in de stilte tot jezelf te komen. We wandelen dagelijks in de schitterende omgeving. Yoga en meditatie worden aangeboden. Lees meer 
Yoga-Meditatie-Wandel weekend in de Achterhoek
Wanneer: 28-29-30 juli 2017
Afstanden: dagelijks 8 à 10 km
Een heerlijk relax weekend. We verblijven op boerderij Aarde-Werk De Stegge en wandelen dagelijks in de schitterende omgeving over zandwegen, langs beken en door bos. Lichaamsoefeningen (yoga, shiatsu, stretching) en meditatie worden aangeboden. Lees meer
Wandelretraite op Terschelling
Wanneer: 16 t/m 20 oktober 2017
Afstanden: dagelijks 8 à 10 km
We verblijven deze keer in de Folkshegeskoalle (Volkshogeschool) op het eiland. Deze accommodatie ligt in de duinen omgeven door bos bij Hoorn. We hebben een sfeervolle zaal voor yoga en meditatie tot onze beschikking. Iedere dag zullen we op een andere plek op het eiland wandelen. Lees meer
Stilteretraite in abdij Koningsoord
Wanneer: 14 t/m 18 november 2017
Afstanden: dagelijks 6 à 8 km
Een stilteretraite in een klooster. We verblijven in abdij Koningsoord nabij Oosterbeek en bewegen mee op het ritme van het klooster. Yoga en meditatie worden aangeboden. We wandelen dagelijks in de schitterende omgeving. Lees meer
Kerstretraite in Stiltehoeve Metanoia
Wanneer: 24 t/m 26 december 2017
Afstanden: 6 à 10 km per dag
Ook dit jaar brengen we de kerst door in Stiltehoeve Metanoia in Vlaanderen. Een schitterende accommodatie. Er wordt heerlijk voor ons gekookt (géén kerstdiner) en we wandelen in de directe omgeving en aan de kust. Yoga en meditatie worden aangeboden.
Lees meer
 

Ik stel het zeer op prijs als je deze nieuwsbrief doorstuurt naar mogelijk geïnteresseerden. Hartelijk dank!

Geniet van de zomer!

Ik hoop je (weer) te ontmoeten!

 

 

 

Met vriendelijke groet,

> > > > > > > > > >
An Paridaen
Wandel naar Jezelf
Tel. 055-5215040
mob: 06-47 444 813
info@wandelnaarjezelf.nl
www.wandelnaarjezelf.nl
Facebook

Like Nieuwsbrief juli 2017 on Facebook