Beste belangstellende,

Ik kijk uit mijn raam. De zon schijnt, het gras groeit en alles bloeit. En ik hoef er niets voor te doen! Ik ben enorm dankbaar voor alles wat er in mijn leven is, de mooie en soms de minder mooie dingen. Ook van de minder mooie dingen leer ik. 

Ik wens jou alvast een hele fijne zomer toe en wat zijn we al verwend afgelopen mei! Er is zoveel te ontvangen! Het is voor mij om iedere dag bewust te zijn van wat er is, om dit zonder barrières of ontkrachtende gedachten toe te laten. De mooie dingen en ook wat tegen zit. Iedere dag een oefening dus!

In het aanbod van Wandel naar Jezelf vind je mogelijkheden om samen te zijn, je te verbinden, ook in stilte en in de natuur. Mensen ervaren dat als zeer helend. Wat als alles er, zonder afkeurende gedachten, mag zijn?

Ik neem je, indien gewenst, mee naar de bossen in de Achterhoek (Stiltecentrum Betlehem), naar abdij Koningsoord te Arnhem met 20 toegewijde zusters, of voor een pelgrimstocht door het Massif Central (Zuid-Frankrijk).

Voor deze pelgrimstocht; indien je belangstelling hebt, meld je a.j.b. nu aan in verband met de reserveringen die wij gaan doen! Wij hebben al een mooie groep maar er kunnen nog mensen bij.

Algemene Verordening Gegevensbescherming
Natuurlijk ging ik al heel zorgvuldig om met je gegevens, maar ik voldoe nu ook aan de AVG met een eigen Privacyverklaring. Ook laat ik je weten dat je je te allen tijde uit kunt schrijven voor de nieuwsbrief door onderaan te klikken op Unsubscribe. Voel je niet bezwaard. En ik vind het natuurlijk fantastisch als je blijft!!

Wandelen met een aspect van bezinning, stilte en reflectie blijft mij inspireren. En ik hoop jou ook. Ik ben je daarbij graag van dienst in een van de aangeboden evenementen of gewoon voor een vraag. Aarzel niet mij te mailen of te bellen. Zie contactgegevens onderaan de nieuwsbrief.

Ik hoop je (weer) te ontmoeten!

Overdenking van de maand:

Vergeven.
Vergeven betekent niet dat je je niet meer gekwetst voelt.
Vergeven betekent niet dat je vanaf nu die persoon vertrouwt.
Vergeven betekent niet dat je per se met die persoon om moet gaan.
Maar je kunt zeggen; jij hoeft mij niet ‘terug te betalen’.
Vergeven is een keuze.

Geschreven door mij geïnspireerd door een filmpje van een Amerikaanse priester (op Facebook).

Stilteweekend in het Sint Lioba klooster, Egmond-Binnen (Vol)
Wanneer
: 8-9-10 juni 2018
Afstanden: dagelijks 6 a 8 km
Een Stilteweekend in het Sint Liobaklooster te Egmond Binnen, Noord-Holland. Een weekend voor mensen die ernaar verlangen in stilte te zijn in een schitterende omgeving. Het klooster ligt op de rand van het Noord-Hollands Duinreservaat. We zullen dagelijks in het duingebied wandelen. Meditatie en lichaamsoefeningen (yoga+) worden aangeboden. Lees meer
Stilteretraite (midweek) in Stiltecentrum Betlehem
Wanneer
: 25 t/m 29 juni 2018
Afstanden: dagelijks 6 a 8 km
In de bossen bij Doetinchem, nabij kasteel de Slangenburg, ligt de Sint Willibrords abdij. Hier wonen en werken 12 broeders. Het ernaast gelegen stiltecentrum Betlehem is een ideale plek voor een stilteretraite. We zullen dagelijks wandelen op landgoed Slangenburg. Lees meer
Stilteweekend in abdij Koningsoord
Wanneer
: 24-25-26 augustus 2018
Afstanden: dagelijks 6 a 8 km
De in 2009 nieuw gebouwde abdij Koningsoord is een prachtige plek voor een stilteretraite. 20 Zusters Trapistinnen wonen en werken hier. We bewegen mee op het ritme van het klooster en wandelen dagelijks in de schitterende omgeving. Lichaamsoefeningen (yoga, shiatsu, stretchen en ontspanning) en meditatie worden aangeboden. Lees meer
Pelgrimstocht ‘Via Podiensis’
Wanneer:
2 t/m 9 september 2018
Afstanden: 13 a 20 km per dag door heuvelachtig terrein
Een schitterend traject vanaf Le Puy-en-Velay tot Aumont-Aubrac in het Massif Central. Een van de 4 routes door Frankrijk richting de Pyreneeën; uitgestrekte landschappen met koeien, gastvrij onthaal in plaatselijke herbergen, kapellen en kruisen onderweg. Lees meer
Wandelretraite Terschelling
Wanneer
: 15 t/m 19 oktober 2018
Afstanden: dagelijks 8 a 10 km
Een wandelretraite op Terschelling. Een midweek om tot rust te komen, maar ook om uit te waaien, tijd te nemen voor jezelf. We verblijven in de Folkshegeskoalle (Volkshogeschool) te Hoorn en wandelen dagelijks (veelal in stilte) op verschillende plekken op het eiland; door bos, duin en over het strand. Lichaamsoefeningen (yoga, shiatsu, ontspanning) en meditatie worden aangeboden. Lees meer
Kloosterretraite in abdij Koningsoord
Wanneer: 19 t/m 23 november 2018 (midweek)
Afstanden: 6 a 8 km per dag
We verblijven in abdij Koningsoord te Arnhem en bewegen mee op het ritme van het klooster. We maken dagelijks wandelingen in de directe omgeving; lichaamsoefeningen (yoga+) en meditatie worden aangeboden. Twee van de 4 dagen zullen we volledig in stilte doorbrengen. Een mooie gelegenheid voor wie de stilte een wil uitproberen.
Lees meer

Gepland maar nog niet op de site:
24-27 december Kerstretraite
31 dec – 1 jan Rustige jaarwisseling

Ik stel het zeer op prijs als je deze nieuwsbrief doorstuurt naar andere mogelijk geïnteresseerden. Hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,

> > > > > > > > > >
An Paridaen
Wandel naar Jezelf
Tel. 055-5215040
mob: 06-47 444 813
info@wandelnaarjezelf.nl
www.wandelnaarjezelf.nl
Facebook