Nieuwsbrief WANDEL NAAR JEZELF september 2017

Bekijk deze e-mail in je browser

 Beste belangstellende,

In augustus liep ik met mijn partner Gerard Beltman een stuk van de Via Podiensis in Zuid Frankrijk; de pelgrimsroute van Le Puy richting St. Jean Pied de Port.
 

Een route die uiteindelijk via de Pyreneeën naar Santiago de Compostella leidt. Wij waren onder de indruk van deze prachtige route door rurale en verlaten landschappen, de overnachtingen in pittoreske dorpen en de lokale ‘cuisine’. Ook veel kapellen en kruisen onderweg. Een echte pelgrimsroute dus die begint in een stad die ook zeer de moeite waard is: Le Puy en Velay. Ik heb inmiddels besloten deze tocht volgend jaar in september aan te bieden. Wij zullen dit organiseren met dag afstanden van ± 15 km per dag door heuvelachtig terrein. Laat me weten als je geïnteresseerd bent! ( Je zit dan nog nergens aan vast hoor.)

Maar nu eerst de evenementen in najaar en winter 2017:
Te beginnen met de Wandelretraite op Terschelling in oktober, vorig jaar een groot succes, dit jaar gehouden in de prachtige ‘Folkshegeskoalle’ ofwel volkshogeschool te Hoorn. We gaan lekker uitwaaien op het eiland; we doen aan yoga en meditatie en er is volop tijd voor persoonlijke aandacht. Ook Gerard, mijn man, fantastische coach en gesprekspartner, voor velen inmiddels geen onbekende meer, zal erbij zijn.

Daarna is er de kloosterretraite (midweek) in november in de abdij van Koningsoord te Arnhem. Abdij Koningsoord aan de rand van de Veluwe is een zeer gewaardeerde locatie voor retraites waar de zusters zo gastvrij zijn en mooi voor ons zingen. Zowel de deelnemers als ik zelf komen hier altijd helemaal tot rust.

De aanmeldingen voor de kerstretraite stromen inmiddels binnen. Zoals vorige jaren organiseren we dit evenement weer in Stiltehoeve Metanoia te Damme (B). Ook hier begeleiding door Gerard en mij samen.
De Midwinter wandeling zal niet op zaterdag 6 maar op zondag 14 januari plaatsvinden. Ook nog een prima datum om het nieuwe jaar te creëren met elkaar. Ik verheug me erop velen van jullie te ontmoeten!

 

Spreuk van de maand:

“Er zullen mensen zijn die jou prijzen.
Er zullen mensen zijn die jou verwerpen.
Maar hoe de mensen ook op je reageren;
het heeft niet veel met jou uit te staan.
Dat wat ze waarderen of verwerpen is
enkel hun eigen innerlijke ervaring.”

Erik van Zuydam

Wandelretraite op Terschelling
Wanneer: 16 t/m 20 oktober 2017
Afstanden: dagelijks 8 à 10 km
Kom mee naar dit prachtige eiland! We verblijven in de Folkshegeskoalle (Volkshogeschool) te Hoorn. Deze accommodatie is schitterend gelegen in de duinen. Een prachtige zaal voor yoga en meditatie staat de hele week tot onze beschikking. Dagelijks wandelen we door verschillende landschappen op het eiland. Lees meer

 

Kloosterretraite in abdij Koningsoord
Wanneer: 14 t/m 18 november 2017
Afstanden: dagelijks 6 à 8 km
Een midweek in een klooster. We verblijven in abdij Koningsoord nabij Oosterbeek en bewegen mee op het ritme van het klooster. Yoga en meditatie worden aangeboden. We wandelen dagelijks in de schitterende omgeving. Lees meer

Kerstretraite in Stiltehoeve Metanoia
Wanneer: 24 t/m 27 december 2017
Afstanden: 6 à 10 km per dag
Ook dit jaar brengen we de kerst door in Stiltehoeve Metanoia in Vlaanderen. Een schitterende accommodatie. Er wordt heerlijk voor ons gekookt (géén kerstdiner) en we wandelen in de directe omgeving en aan de kust. Yoga en meditatie worden aangeboden.
Lees meer

Midwinter wandeling
Wanneer: zondag 14 januari 2018
Afstand: 12 km
We luiden het nieuwe jaar in met een heuse Midwinter wandeling, deze keer op de Veluwe en wel bij Wolfheze (tussen Ede en Arnhem). We lopen door gebied met een rijke historie en langs de Wodanseiken. Horeca aan het begin en onderweg. Lees meer.

Evenement dat ingegepland is maar nog niet op de site staat:
– 27 febr t/m 3 mrt 2018 Klooster midweek in abdij Koningsoord 

Ik stel het zeer op prijs als je deze nieuwsbrief doorstuurt naar mogelijk geïnteresseerden. Hartelijk dank!

Geniet nog van het seizoen!

Ik hoop je (weer) te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
 
> > > > > > > > > >
An Paridaen
Wandel naar Jezelf
Tel. 055-5215040  
mob: 06-47 444 813
info@wandelnaarjezelf.nl
www.wandelnaarjezelf.nl
Facebook

Like Nieuwsbrief september  2017 on Facebook

unsubscribe from this list    update subscription preferences