Pieterpad Weekend van Swolgen tot Swalmen

Deze wandeling is al geweest. Bekijk onze actuele agenda voor aankomende wandeltochten en andere activiteiten.

Wanneer: 12-13 maart 2016

Afstanden: 21 en 23 km.

Bijzonderheden: We wandelen door Noord en Midden Limburg van Swolgen tot Swalmen. De overnachting is in een sfeervol hotel te Venlo. Het landschap waar we doorheen komen is bos met heide, Maasheggen landschap, dijken en oude rivierlopen. We lopen ook enige tijd langs de Maas zelf en steken bij Grubbenvorst deze prachtige rivier over. Venlo is al eeuwen een belangrijke handelsstad met pittoreske architectuur. Na Venlo lopen we langs de karakteristieke ‘Rand van Nederland’. De Duitse grens is hier ooit verlegd zodat de kanonskogels uit het Pruisische rijk de Maas niet konden bereiken (5 km).

Swolgen Venlo 6

schuitwater

De Accommodatie

In hartje Venlo overnachten we in een sfeervol hotel. Hier gebruiken we ook het avondmaal. Op zondagochtend is er een ontbijtbuffet. Kamers zijn standaard met 2 bedden. Na bijbetaling kan een kamer door één persoon worden gebruikt.

Start: zaterdag 11.00 uur te Swolgen. Swolgen is goed te bereiken per openbaar vervoer. Deelnemers kunnen ook afspreken een auto aan het eindpunt te plaatsen en een aan het begin.

Verwachte eindtijd: zondag 16.00 uur. Swalmen ligt aan het spoor. Twee maal per uur is er een verbinding naar Roermond.

Begeleiding: An Paridaen, coach, trainer, docent yoga en meditatie en organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect.

Pieterpad_Swolgen_Venlo_4493 (2)

Weekend wandelen Swolgen Swalmen (2 of 3)

Kosten: € 145,- bij verblijf op 2-persoons kamer. De prijs is inclusief een 3-gangen diner en ontbijtbuffet. (Voor verblijf op 1-persoons kamer betaal je € 175,-) Een lunchpakket voor de zondag is niet bij de prijs inbegrepen. Wanneer je dit wenst kun je dit apart aangeven bij aanmelding. De kosten voor een lunchpakket zijn € 8,50. Alternatief is dat je op zaterdag al extra mondvoorraad voor de zondag meeneemt. We zullen ook enkele malen horeca aandoen onderweg, ook op zondag.

Aanmelden: ruim vóór 1 maart in verband met de reservering van het hotel.

Inschrijven