Cotswold Way Wandelretraite

Wanneer: 18 t/m 24 juni 2017

Afstanden: dagelijks 12 à 18 km in heuvelachtig terrein.

Bijzonderheden: Een wandelvakantie in een van Engelands mooiste wandelgebieden. Niet alleen de natuur is betoverend mooi in de Cotswolds, ook de dorpen zijn pittoresk met huisjes gemaakt van zandsteen en leistenen daken. We lopen door weilanden en bossen over een heuvelrug en genieten van schitterende uitzichten. Dagelijks zullen we een deel in stilte lopen. Daarnaast kun je altijd in stilte zijn als je dat wilt. Begeleiding door 2 ervaren gidsen.

Accommodaties

We overnachten in kleine sfeervolle hotels, herbergen en B&B’s. Alle zorgvuldig uitgezocht op charme, comfort en locatie. De basisprijs is op basis van 2-persoons kamers. Voor één persoons kamer wordt een toeslag berekend.

Vertrek: De wandelretraite start op zondag 18 juni in het pittoreske Chipping Campden, aan de noordkant van de Cotswolds, waar wij de eerste nacht doorbrengen in de ‘Volunteer Inn’. Als je naar Londen vliegt kun je je aansluiten bij de gidsen op Paddington Station om samen per trein naar Morton-in-Marsh te reizen, vlakbij Chipping Campden. Een groepskorting kan dan geregeld worden.

Eind: De wandelretraite eindigt op zaterdag 24 juni na het ontbijt in Stroud. In Stroud bevindt zich een station van waar je per trein (eventueel met de groep) terug naar Londen kunt reizen. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld Bath nog te bezoeken, een UNESCO World Heritage Site, of Bristol.

Begeleiding: De wandelretraite wordt begeleid door twee ervaren gidsen: An Paridaen, coach, docent lichaamswerk en meditatie, organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect. Angela Brown, woonachtig in Londen, organisator van wandelevenementen in Groot Brittannië. An en Angela ontmoetten elkaar tijdens een internationale cursus en besloten samen te werken.

Kosten: € 690,- voor deze begeleide wandelretraite van 5 dagen (6 nachten).

Maaltijden: Alle ontbijten zitten bij het arrangement inbegrepen. Doorgaans bestaat dit uit een goed gevuld Engels ontbijt: toast, eieren, worst, maar ook granen (muesli), fruit, sap, thee en koffie. Onderweg gebruiken wij een lunch op eigen kosten. Ook ’s avonds dineren wij gezamenlijk in een plaatselijk restaurant op eigen kosten. Hierbij moet rekening gehouden worden met £10 voor de lunch en £20 voor diner.

Voor uitgebreide informatie zie de brochure. Deze groepsreis kan uit mensen van verschillende nationaliteiten bestaan.

View the brochure (English)

Bekijk de brochure

Inschrijven