Wandelweekend Montferland – Hoch Elten (D) – Beek bij Nijmegen

Inschrijven

Wanneer: 24-25 maart 2018

Afstanden: op zaterdag 13 km; op zondag keuze mogelijk tussen 13, 21 en 26 km.

Bijzonderheden: De eerste dag lopen we door het heuvelachtige, bosrijke Montferland. De prachtige vergezichten maken de inspanningen meer dan goed. We arriveren in het plaatsje Hoch Elten op de top van de Eltenberg in Duitsland.  Hier overnachten we in een bijzondere accommodatie waar tevens voor ons wordt gekookt.

De tweede dag dalen we af naar de Rijn bij Lobith. We steken bij Millingen aan de Rijn de rivier over om verder door te lopen naar het dorp Beek bij Nijmegen, aan de voet van de Duivelsberg.

Kortom: een heel gevarieerd weekend door een schitterende omgeving met alle ruimte voor gesprek, gezelligheid en stilte. Op beide dagen zullen we gezamenlijk minimaal een uur in stilte lopen. Verder kun je altijd in stilte lopen als je dat wilt.

wandelaars door bos tijdens wandelweekend

wandelaars tijdens wandelweekend

 

Kosten: € 145 per persoon. Inbegrepen zijn: ontvangst met koffie/thee, avondmaaltijd op zaterdag, logies, ontbijt en lunchpakket voor de zondag. Niet inbegrepen zijn (overige) consumpties onderweg en drankjes bij het diner. Voor een kamer alleen betaal je een surplus van € 25,- .

Begeleiding: An Paridaen en Gerard Beltman. An is coach en organisator van wandelevenementen met een bezinning aspect. Gerard is haar man en gaat regelmatig mee als (extra) begeleider. Hij is eveneens coach en een geweldige gesprekspartner. Voor velen geen onbekende meer.

Start: zaterdag om 11.30 uur te Braamt nabij Doetinchem. We ontmoeten elkaar in Auberge Graaf Hendrik, Graaf Hendrikstraat 2, 7047 AE Braamt.

Openbaar vervoer: met de Arriva-trein vanuit Arnhem naar Doetinchem en dan met bus 24 (Arriva) naar Braamt.

Eindtijd: zondag om 17.00 uur te Beek. Vanaf Beek rijdt buslijn 80 in 25 minuten naar station Nijmegen. Zoals gezegd kan de route op zondag ingekort worden door reeds in Millingen of in Leuth bus 80 te nemen.

wandelvakantie wandelweekend

prachtig bos tijdens wandelweekend

Inschrijven  Vraag meer informatie