Yoga Meditatie Wandel weekend in de Achterhoek

Inschrijven

Wanneer: 5-6-7 juli 2019

Afstanden: dagelijks 8 à 10 km.

Yoga Meditatie en Wandelen

We verblijven op boerderij ‘Aarde-Werk de Stegge’ in de Achterhoek onder Winterswijk. We wandelen dagelijks (in stilte) in de prachtige omgeving.  Het landschap kenmerkt zich door zandwegen, Achterhoekse boerderijen, beken en bos. Lichaamsoefeningen (yoga, do-in, stretching) en meditatie worden aangeboden.

Mindfulness Weekend

Dit weekend is een heerlijk Mindfulness weekend. Een weekend om helemaal bij jezelf te komen, te relaxen en jezelf te resetten. Boerderij Aarde-Werk de Stegge ligt in een natuurlijke omgeving met veel groen. Dat is op zich al rustgevend. Er zijn op het terrein diverse plekken waar je kunt zitten om de omgeving in je op kunt nemen. Verder maken we wandelingen in stilte. Het hele gebied rondom Winterswijk is beschermd Nationaal Landschap, daardoor zijn er nog veel zandwegen. We lopen ook langs het riviertje de Slinge en door bos. Tijdens het weekend heb je ook de mogelijkheid op jezelf in te zoomen; wat is er nu echt belangrijk voor mij? Wat houdt me bezig? Door onderricht tijdens de meditatieles word je je bewust van hoe je geest werkt. Als je eenmaal weet hoe je geest werkt krijg je er meer vat op en krijg je meer rust in je hoofd. De yoga en ontspanning zijn ervoor om helemaal in je lijf te komen zodat je goed kunt slapen.

meditatie yoga wandelen

Aarde-Werk de Stegge

‘Aarde-Werk De Stegge’ is qua architectuur een typisch Achterhoekse boerderij, de afgelopen  10 jaar getransformeerd tot centrum voor duurzaamheid en perma-cultuur. Het is een plek van 2 ha met een biologische groente- en bloementuin, twee  vijvers, een stukje bos, weide met runderen en een boomgaard. Kernwaarden zijn: zorg voor de aarde en haar bewoners. De overnachting is op basis van meerpersoons kamer ofwel een bedstee in de stro-yurt ofwel op een ludieke plek op de hooizolder. Bedlinnen aanwezig. Handdoeken zelf meenemen. Ook kamperen behoort tot de mogelijkheden. Zie ook http://www.aarde-werkdestegge.nl/

Aankomst: vrijdag 5 juli vanaf 15.00 uur. Er wordt op vrijdagavond een maaltijd geserveerd. Kom je wat later; dan bewaren we iets voor je.

Eindtijd: zondag 7 juli om 17.00 uur.

Begeleiding: An Paridaen, coach, trainer, docent lichaamswerk en meditatie, organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect. An is als geen ander in staat aan te voelen wat er nodig is. Een coach traject na het weekend behoort tot de mogelijkheden.

Kosten: € 385,- bij verblijf in de groepsaccommodatie of in de stro-yurt.

€ 370,- bij verblijf op de hooizolder (ludieke plek met 2-persoons matras). Kosten kamperen € 355,- met eigen tent. De prijzen zijn per persoon voor een volledig verzorgd weekend van vrijdagmiddag tot zondag (eind van de middag). Hierbij zitten inbegrepen: 2 overnachtingen, begeleide wandelingen op vrijdag, zaterdag en zondag, lichaamsoefeningen (yoga+), meditatie, alle maaltijden, onbeperkt koffie en thee. Eventuele huur tent    € 15,- . Huur slaapmat € 5,- .

Maaltijden: Hilbert Post gaat voor ons koken. De maaltijden zullen vegetarisch zijn. Hilbert heeft plezier in het koken voor groepen en zal dit weekend zoveel mogelijk ingrediënten van de boerderij gebruiken, zoals scharreleieren, groente en kruiden uit de tuin.

Inschrijven