Yoga Meditatie Wandel weekend in de Achterhoek

Inschrijven

Wanneer: 5-6-7 juli 2019

Afstanden: dagelijks 8 à 10 km.

Bijzonderheden: Een heerlijk relax-weekend. We verblijven op boerderij ‘Aarde-Werk de Stegge’ in de Achterhoek onder Winterswijk. We wandelen dagelijks (in stilte) in de prachtige omgeving.  Het landschap kenmerkt zich door zandwegen, Achterhoekse boerderijen, beken en bos. Lichaamsoefeningen (yoga, shiatsu, stretching) en meditatie worden aangeboden.

meditatie yoga wandelen

De accommodatie

‘Aarde-Werk De Stegge’ is qua architectuur een typisch Achterhoekse boerderij, de afgelopen  10 jaar getransformeerd tot centrum voor duurzaamheid en perma-cultuur. Het is een plek van 2 ha met een biologische groente- en bloementuin, twee  vijvers, een stukje bos, weide met runderen en een boomgaard. Kernwaarden zijn: zorg voor de aarde en haar bewoners. De overnachting is op basis van meerpersoons kamer ofwel een bedstee in de stro-yurt ofwel op een ludieke plek op de hooizolder. Bedlinnen aanwezig. Handdoeken zelf meenemen. Ook kamperen behoort tot de mogelijkheden. Zie ook http://www.aarde-werkdestegge.nl/

Aankomst: vrijdag 5 juli vanaf 15.00 uur. Er wordt op vrijdagavond een maaltijd geserveerd. Kom je wat later; dan bewaren we iets voor je.

Eindtijd: zondag 7 juli om 17.00 uur.

Begeleiding: An Paridaen, coach, trainer, docent lichaamswerk en meditatie, organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect.

Kosten: € 385,- bij verblijf in de groepsaccommodatie of in de stro-yurt.

€ 370,- bij verblijf op de hooizolder (ludieke plek met 2-persoons bed). Kosten kamperen € 355,- met eigen tent. De prijzen zijn per persoon voor een volledig verzorgd weekend van vrijdagmiddag tot zondag (eind van de middag). Hierbij zitten inbegrepen: 2 overnachtingen, begeleide wandelingen op vrijdag, zaterdag en zondag, lichaamsoefeningen (yoga+), meditatie, alle maaltijden, onbeperkt koffie en thee. Eventuele huur tent    € 15,- . Huur slaapmat € 5,- .

Maaltijden: Hilbert Post gaat voor ons koken. De maaltijden zullen vegetarisch zijn. Hilbert heeft plezier in het koken voor groepen en zal dit weekend zoveel mogelijk ingrediënten van de boerderij gebruiken, zoals scharreleieren, groente en kruiden uit de tuin.

Inschrijven