Wandelweekend Doorn – Amerongen – Grebbeberg 6 – 7 april 2019

Inschrijven

Korte wandelvakantie

Een heerlijke 2-daagse wandeling in goed gezelschap. Ontspannend, mindful en – als je wil – met een goed gesprek. Dat zijn de wandelweekenden van Wandelnaarjezelf.

Op zaterdag 6 april lopen we door landgoederen gebied onderlangs de Utrechtse Heuvelrug. Langgerekte weidekavels, sloten, slootjes en landgoederen wisselen elkaar af. Aan de vele landgoederen dankt de streek haar romantische naam: ‘Stichtse Lustwarande’.
We arriveren in Amerongen, een historisch stadje vlakbij de Nederrijn. Hier overnachten we.

Op zondag 7 april beklimmen we de Elsterberg (62 m) waar we een prachtig uitzicht hebben over de Gelderse Vallei. Door en langs de bossen van de Heuvelrug lopen we naar Rhenen, eens een bloeiend bedevaartsoord. Het laatste deel voert ons naar de Grebbeberg waar in mei 1940 de slag tegen de Duitse invasie plaatsvond.

Kortom: een heel gevarieerd weekend door een boeiende omgeving met alle ruimte voor gezelligheid, gesprek en stilte. Op beide dagen zullen we gezamenlijk minimaal een uur in stilte lopen. Verder kun je altijd in stilte lopen als je dat wilt.

Wanneer
6-7 april 2019

Afstanden
zaterdag 21 km (16 km indien stukje met de bus); zondag 18 km (14 km indien einde in Rhenen)

Prijs 
€ 130 per persoon. Inbegrepen zijn: ontvangst met koffie/thee, logies 2-pers kamer, ontbijt incl. lunchpakket voor de zondag. Niet inbegrepen zijn: heen- en terugreis Doorn/Grebbeberg, diner zaterdag en consumpties onderweg.

Begeleiding 
An Paridaen en Gerard Beltman. An is coach en organisator van wandelevenementen met een bezinnings aspect. Gerard is eveneens coach en een geweldige gesprekspartner.

 

Start
zaterdag 6 april 2019 om 10.30 uur te Doorn. We ontmoeten elkaar in café-restaurant De Notabelen, Plein 1923 14, 3941 ER Doorn. Openbaar vervoer: met Syntus streekbus 50 vanaf NS Utrecht en NS Veenendaal De Klomp.

Eindtijd
zondag rond 17.00 uur op de Grebbeberg. Vanaf halte Militaire Begraafplaats rijdt Syntus buslijn 50 elk half uur naar Utrecht CS en Veenendaal-De Klomp. Vanaf station Rhenen rijdt er tevens een trein naar Utrecht. De route kan op zondag ingekort worden door reeds in Rhenen te stoppen.

Inschrijven  Vraag meer informatie