Wandelweekend Het mooiste van Twente 4 – 5 april 2020

Inschrijven

Korte wandelvakantie

Wanneer: zaterdag 4 – zondag 5 april 2020

Afstanden
zaterdag 12 km
zondag 22,5 km (af te korten tot 12 km of 19 km)

Prijs 
€ 145 per persoon. Inbegrepen zijn: logies op tweepersoons kamer (losse bedden), ontbijt en lunchpakket voor de zondag. Niet inbegrepen zijn: heen- en terugreis naar Twente, diner op zaterdag en consumpties onderweg.

Een heerlijke 2-daagse wandeling in goed gezelschap. Ontspannen, gezellig, mindful en – als je wilt – met een goed gesprek. Dat zijn de wandelweekenden van Wandel naar jezelf!

We lopen 2 dagen door prachtig Twente. Op zaterdag 4 april starten we vanuit het dorpje Vasse en wandelen door het natuurgebied Springendal. Schilderachtige vijvers, watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos zorgen voor een romantische aanblik. Dit gebied wordt wel de ‘tuin van Twente’ genoemd. Het gebied is niet toegankelijk voor auto’s dus heerlijk rustig. We arriveren in Ootmarsum, een historisch stadje waar veel kunstenaars wonen en werken en hun kunst exposeren. We overnachten in een sfeervolle bed & breakfast in het centrum van Ootmarsum.

Op zondag 5 april lopen we eerst door landerijen naar landgoed Singraven met watermolen. We vervolgen onze tocht langs het slingerende riviertje de Dinkel en via de Paaschberg (hoogte 80 m) komen we aan in het dorpje De Lutte.

Kortom: een gevarieerd weekend door een prachtige en rustige omgeving met alle ruimte voor gezelligheid, gesprek en stilte. Op beide dagen zullen we gezamenlijk minimaal een uur in stilte lopen. Verder kun je altijd in stilte lopen als je dat wilt.

Begeleiding 
An Paridaen en Gerard Beltman. An is coach en organisator van wandelevenementen met een bezinning aspect. Gerard is eveneens coach en een geweldige gesprekspartner.

Start
zaterdag 4 april 2020 om 11.00 uur te Vasse. We ontmoeten elkaar in hotel Tante Sien, Denekamperweg 210, 7661 RM Vasse. Openbaar vervoer: met Syntus Twents lijn 64 vanuit NS station Almelo (uitstappen halte R.K. Kerk).

Eindtijd
zondag rond 17.00 uur in Fletcherhotel nabij De Lutte. Vanaf hier met OV naar NS station Oldenzaal. De route kan op zondag ingekort worden tot 12 of 19 km door nabij Denekamp de bus te nemen naar Oldenzaal.

Inschrijven  Vraag meer informatie