Kloosterretraites in abdij Koningsoord (Arnhem)

Wanneer:

Vrijdag 24 t/m zondag 26 augustus 2018 (stilteweekend)

Maandag 19 t/m 23 november 2018 (midweek)

Afstanden:

dagelijks 6 à 8 km.

Bijzonderheden:

Een retraite in een klooster bij de zusters Trappistinnen van abdij Koningsoord te Arnhem, nabij Oosterbeek. Een moment voor jezelf in de serene stilte van een klooster. Het klooster ligt op een schitterende plek op de rand van de Veluwe. Behalve wandelen zullen we mediteren en lichaamsoefeningen doen (shiatsu, yoga, stretching, ontspanning).

Er is ook tijd om je terug te trekken op je kamer of een boek te lezen. Een ideale manier om helemaal tot jezelf te komen los van de dagelijkse beslommeringen. De midweek in febr-mrt zal geen algehele stilteretraite zijn, maar er zal wel veel stilte zijn. Bij de midweek in november zullen we 2 van de 4 etmalen in stilte zijn. Overigens: we wandelen bij het klooster altijd in stilte en 2 van de 3 maaltijden zijn in stilte. Vooral bij de midweken is er ruimte voor een persoonlijk gesprek indien je daar behoefte aan hebt.

img_3628

Stilteweekend

Kloosterweekend met yoga en meditatie

Kosten:

€ 515,- voor een midweek. € 285,- voor een weekend. Prijzen zijn all-in, dus inclusief alle maaltijden, onbeperkt koffie/thee, verblijf op eenpersoonskamer met eigen douche/toilet, lichaamsoefeningen (yoga+), meditatie, begeleide wandelingen en (bij een midweek) een persoonlijk gesprek indien je daar behoefte aan hebt. Spirituele boeken kun je tijdens het verblijf gratis lenen van de abdij en/of Wandel naar Jezelf.

Details

Stilte weekend 24 t/m 26 augustus 2018: aankomst op vrijdag tussen 10.00 tot 11.00 uur. Vertrek zondag om 15.30 uur.

Klooster midweek van 19 t/m 23 november 2018: aankomst op maandag tussen 14.00 en 15.00 uur. Vertrek op vrijdag 23 november om 15.00 uur. (We zullen 2 van de 4 etmalen in volledige stilte zijn)

Begeleiding: An Paridaen, coach, trainer, docent yoga en meditatie, organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect.

Midweek Klooster5

img_3660

De wandelingen:

De wandelingen zijn 6 à 8 km per dag. Er is altijd de mogelijkheid een wandeling in te korten.