Over ons

Met onze wandelactiviteiten willen wij een ruimte bieden aan mensen om tot rust te komen en zichzelf te zijn. Vanuit deze ‘veilige’ plek kunnen mensen zich verder ontwikkelen. Wij zijn daaraan graag een bijdrage.

Door in de natuur rust en stilte te vinden alsmede door uitwisseling en gesprek verschijnen nieuwe inzichten en mogelijkheden bij de deelnemers als vanzelf.

begeleiding wandel naar Jezelf

Over An Paridaen

An Paridaen is in 1957 geboren in Zeeuws-Vlaanderen. Al vroeg maakte ze met haar vader wandelingen in de omgeving; over dijken, door polders en langs kreken. Op haar 15e werd dat een trektocht in Noorwegen. Altijd was zij op zoek naar de zingeving van het leven. Zo reisde ze o.a. naar India. “Uiteindelijk was het allemaal een zoektocht naar mezelf” zegt zij hier later over. 

Na een traject van persoonlijke ontwikkeling en aangespoord door een loopbaancoach heeft zij in 2005 twee zaken met elkaar gecombineerd; het wandelen en de zingeving. Voordat An met haar wandelbedrijf begon was zij werkzaam als projectsecretaris ruimtelijke ordening en docent Frans. 

Het wandelen combineert zij nu met coaching, yoga en meditatie. Zij zegt hierover zelf: “Ik combineer een aantal vaardigheden waarin ik getraind ben en waarvan ik zie dat het ook anderen iets te bieden heeft. Verder wil ik mensen vooral een fijne tijd bezorgen. Door het onderricht in meditatie en de persoonlijke gesprekken kan ik mensen iets van waarde meegeven dat duurzaam doorwerkt in hun leven, ook na de retraite of het wandelevenement.”

gerard coach van wandelnaarjezelf

Over Gerard Beltman

Gerard Beltman (1955) is opgegroeid op een boerderij aan de IJssel, vlakbij Zwolle. Als kind wilde hij ‘gewoon’ boer worden en de boerderij van zijn vader overnemen. Na schooltijd was hij altijd zijn vader aan het helpen. Door opleidingen en zijn ontdekking dat de wereld groter is dan het erf van de boerderij, heeft zijn levensloop een hele andere wending gekregen. Echter een diepe verbondenheid met het platteland en de natuur is gebleven. 

Na 34 jaar als planoloog te hebben gewerkt heeft hij het roer omgegooid en is in het bedrijf van An gestapt om verder samen te werken aan wat hun passie is: een verschil maken voor mensen. Daarnaast is hij part-time buschauffeur. Gerard heeft in de loop der jaren diverse ‘transformatieve’ trainingen gevolgd en is, behalve life-coach, een hele fijne gesprekspartner.