Effectcoaching.nl

Wat wil je graag dat er in je leven gebeurt?

Heb je soms het gevoel dat er meer in je zit dan eruit komt? Dat je graag dingen zou willen ondernemen of realiseren, maar er is  iets wat je weerhoudt?

Mogelijk zit er iets in de weg? Dat kan ook iets zijn wat je nu nog niet ziet. Vaak ligt er een mogelijkheid ‘achter een hoekje’.

Ik nodig je uit om samen met mij te kijken naar wat maakt dat je je leven leidt zoals je dat nu leidt en naar wat er meer mogelijk is voor je.

Door diverse trainingen heb ik gezien wat er bij mensen, inclusief mezelf, in de weg kan zitten om volledig tot bloei te komen. Ook heb ik geleerd wat je hieraan kunt doen. Dit heeft gemaakt dat ik nu dingen verwezenlijk die ik eerder niet voor mogelijk had gehouden. Het zelf hebben van een bedrijf bijvoorbeeld; een bedrijf waarin ik doe wat ik het liefste doe. Het is door liefdevolle en krachtige coaching tot stand gekomen.

Dit heeft mij enthousiast gemaakt om ook anderen op weg te helpen. Mijn uitnodiging is: stel je open en laat je  bemoedigen/inspireren. Bel me voor een afspraak. We kunnen samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

an.paridaen@upcmail.nl

Tel. 055-5215040

Mob. 06-47 444 813

Lees verder op de website van EffectCoaching