Nieuwjaarswandeling Hemelse Berg

Wanneer: 6 januari 2019

Afstand: 13 km.

Bijzonderheden: We starten het nieuwe jaar met een prachtige wandeling op de stuwwallen langs de Rijn bij Oosterbeek en Arnhem. We lopen door het landgoed Hemelse Berg, genieten van uitzichten over de Rijn en lopen door landgoed Mariëndaal richting Arnhem station. Het gebied waar we doorheen lopen heeft veel historie en is landschappelijk bijzonder gevarieerd. We passeren onder meer herinneringen aan De Slag om Arnhem, vijvers en watervalletjes op de Hemelse Berg en we lopen door de zogenaamde Groene Bedstee op Mariëndaal. We gaan over goede paden in heuvelachtig terrein; goed te doen voor de gemiddelde wandelaar. Horeca is aanwezig zowel aan het begin als aan het eind van de wandeling, alsook halverwege. We zullen enige tijd in stilte lopen en er zal ook ruimte zijn om bij te kletsen en met elkaar het nieuwe jaar creëren.


Start: zondag 6 januari 2019 om 10.15 uur verzamelen we in Grand Café Oosterbeek, Raadhuisplein 2, Oosterbeek. Het Grand Café is om 10.00 uur open. Het is goed bereikbaar per openbaar vervoer: het ligt op 1 km afstand van station Oosterbeek en de bussen stoppen er voor de deur (bushalte Gemeentehuis). Er zijn tevens voldoende parkeerplaatsen vlakbij de horeca, voor of achter het gemeentehuis.

Eind: zondag 6 januari 2019 omstreeks 16.00 uur bij station Arnhem.

Begeleiding: An Paridaen en Gerard Beltman. An is coach en organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect. Gerard is haar partner, tevens extra begeleider. Hij is eveneens coach en een geweldige gesprekspartner.

wandeling nieuwjaar

Kosten: € 15 Meer informatie na aanmelding.

Inschrijven