Nieuwjaarswandeling Renkums Beekdal

Wanneer: zondag 12 januari 2020

Afstand: 14,5 km

Prijs: € 15

We starten het nieuwe jaar met een prachtige winterwandeling. Inmiddels is de winterwandeling ofwel nieuwjaarswandeling een super gezellige klassieker geworden bij Wandel Naar Jezelf. We lopen deze keer 14,5 km over de Veluwe van Ede naar Renkum; een stukje over de Ginkelse Heide en over landgoed Quadenoord met een bijzondere beeldentuin met Afrikaanse kunst. We genieten van uitzichten over het Renkums Beekdal en passeren een informatiecentrum hierover. Het gebied waar we doorheen lopen is landschappelijk en historisch bijzonder boeiend. We gaan over goede paden in redelijk vlak terrein; goed te doen voor de gemiddelde wandelaar. Horeca is aanwezig zowel aan het begin als aan het eind van de wandeling, alsook halverwege met een lunchmogelijkheid. We zullen enige tijd in stilte lopen en er zal ruimte zijn om uit te wisselen en met elkaar het nieuwe jaar te creëren.


Start: zondag 12 januari 2020 om 10.15 uur in restaurant De Fietser, Akulaan 2 Ede (voor navigatie: Badweg Ede).
De horeca is om 10.00 uur open. Het maakt deel uit van een fietstest-center in de hal van de voormalige Enka-fabriek. Het ligt op 600 m afstand van NS station Ede-Wageningen. Er zijn tevens voldoende parkeerplaatsen.

Eind: zondag 12 januari 2019 omstreeks 16.00 uur bij eetcafé De Bender in Renkum. Buslijn 352 brengt je in 30 minuten naar station Arnhem.

Begeleiding: An Paridaen en Gerard Beltman. An is coach en organisator van wandelevenementen met een bezinning aspect. Gerard is haar partner, tevens extra begeleider. Hij is eveneens coach en een geweldige gesprekspartner.

wandeling nieuwjaar

Kosten: € 15 Meer informatie na aanmelding.

Inschrijven