Lang stilte weekend Zonnehuis

stilte retraite op de Veluwe

Een lang stilte weekend op de Veluwe

VOL Je kunt op een wachtlijst worden geplaatst. In de bossen bij Loenen op de Veluwe ligt retraitecentrum het Zonnehuis, een ideale plek voor een stilte-retraite.  Een plek van ontspanning, van rust, waar je je even kunt losmaken van de drukte van alledag. Een plek om jezelf te ontdekken en nieuwe inspiratie op te doen. We zijn 2,5 dag in stilte. We zullen wandelen, mediteren, lichaamsoefeningen doen (yoga+). 

Mindful weekend

Een mindful weekend op de Veluwe. We zullen dagelijks wandelen in de schitterende omgeving, afwisselend mediteren en lichaamsoefeningen doen (yoga+). Er is ook voldoende tijd om je terug te trekken op je kamer of om een boek te lezen. Een ideale manier om tot jezelf te komen, los van dagelijkse beslommeringen. 

Aankomst is op donderdagmiddag vanaf 13.30 uur. Vanaf vrijdagmiddag zal de retraite in stilte zijn. De stilte wordt alleen onderbroken tijdens de meditatieles. Dit om enige uitwisseling mogelijk te maken en de begeleider de mogelijkheid te geven de deelnemers te ondersteunen in hun proces. Er is overigens ook altijd de mogelijkheid van een persoonlijk gesprek. 

Tijdens de yoga- en ontspanningsworkshops kom je tot rust en helemaal tot jezelf. De oefeningen zijn voor iedereen, geoefend en niet-geoefend. De meditaties, de yoga, de wandelingen in de schitterende omgeving brengen je aandacht in het hier en nu. Je herstelt je natuurlijke balans. Je wordt je bewust van wat voor jou belangrijk is, wat er werkelijk toe doet en wat je werkelijk wilt.

Het verblijf

De retraite is inclusief alle maaltijden, onbeperkt koffie/thee, verblijf op een- of tweepersoonskamer met douche/toilet, lichaamsoefeningen (yoga+), meditatie en begeleide wandelingen. Tevens is het mogelijk boeken over spiritualiteit en persoonlijke groei te lenen van de organisatie. 

Begeleiding

An Paridaen An Paridaen is coach, docent yoga en meditatie en organisator van wandel- evenementen met een bezinning aspect. Zij begeleidt je tijdens de retraite op professionele wijze.

An is zeer geoefend in het gecommitteerd luisteren naar jouw concrete vragen en zorgt voor een veilige omgeving. Dat is een voorwaarde om te kunnen ontspannen en nieuwe inzichten te krijgen, aldus An. 

Een coach traject na afloop om je te blijven bekrachtigen in waar jij op uit bent behoort tot de opties.

In samenwerking met:

Alice Freriks. Alice een rustige, vriendelijke en open vrouw. Die rust creëert zij door dagelijkse meditatie- en mindfulnessoefeningen. Zij laat zich ook inspireren door de natuur en neemt je graag daarin mee.

Ook met haar kun je tijdens de  retraite een gesprek hebben. Zij gebruikt de natuur mede als inspiratiebron tijdens de gesprekken. Net als in de natuur hebben wij immers in ons leven ook verschillende ‘seizoenen’.

retraite op het Zonnehuis Loenen

inschrijven voor dit evenement

Een lang stilte weekend op de Veluwe

17 t/m 20 maart 2022

Het Zonnehuis Loenen