landschap Aubrac Via Podiensis informatiemiddag

Informatiemiddag over pelgrimeren

pelgrimstocht Via Podiensis Frankrijk

Informatiemiddag pelgrimstocht Via Podiensis

Wil je meer te weten komen over de bedevaart tochten die wij organiseren? Kom dan naar onze informatie middag over pelgrimeren op zondag 24 mei a.s. We geven een introductie over pelgrimeren in het algemeen en over de specifieke pelgrimsreizen die we organiseren. Deze middag staat in het teken van de Via Podiensis door het Massif Central in Zuid Frankrijk (september 2020).

We vertellen over achtergronden van het pelgrimeren en over praktische zaken. Bijvoorbeeld: wat moet je meenemen en wat niet, je vereiste wandelconditie etc.

De middag is bovendien een gelegenheid, voor de mensen die al geboekt hebben of van plan zijn te boeken, met elkaar kennis te maken. Onze eerdere kennismakingsmiddagen werden bijzonder gewaardeerd! Het is gezellig en je kunt bijvoorbeeld afspraken maken over samen reizen.

inschrijven voor dit evenement

Informatiemiddag pelgrimstocht Via Podiensis

24 mei 2020

 • Meer pelgrimstochten

  Retraites Wandeltochten
 • pelgrimstocht

  Pelgrimstocht Porto – Santiago

  12 juni t/m 25 juni 2020

  We lopen de eeuwenoude pelgrimsroute van Porto in Portugal naar Santiago de Compostella in Galiciƫ, Spanje. Welk motief je ook hebt, deze pelgrimstocht maakt het mogelijk om de laatste 200 km af te leggen en aan te komen in Santiago. Deze Camino PortuguƩs is rustiger dan de bekende Camino Frances. Ook toeristisch gezien heeft deze pelgrimage veel te bieden. We starten in het fraaie Porto en lopen in 11 etappes naar de kathedraal van Santiago. (vol)

  Bekijk evenement
 • pelgrimstocht

  Pelgrimstocht Via Podiensis Frankrijk

  Deel 1 6 t/m 13 sept 2020; Deel 2 13 t/m 19 sept 2020

  Een pelgrimstocht over de oudste en een van de mooiste pelgrimsroutes door Frankrijk, op weg naar Santiago de Compostella. We lopen de Via Podiensis van Le Puy-en-Velay, door de prachtige Auvergne, naar het middeleeuwse Conques. De tocht bestaat uit 2 delen die beide of afzonderlijk geboekt kunnen worden. Het is een begeleide tocht met alle ruimte om stukken alleen en op eigen tempo te lopen of om samen op te lopen.

  Bekijk evenement
 • Retraites Wandeltochten