landschap Aubrac Via Podiensis informatiemiddag

Informatiemiddag over pelgrimeren

pelgrimstocht Via Podiensis Frankrijk

Informatiemiddag pelgrimstochten

Deze bijeenkomst zal waarschijnlijk online – via Zoom – gehouden worden. Wil je meer te weten komen over de pelgrimstochten die wij organiseren? Meld je dan aan. We geven een introductie over pelgrimeren in het algemeen en meer specifiek over de pelgrimsreizen die wij organiseren. Deze middag staat in het teken van de Via Podiensis door het Centraal Massief in Zuid Frankrijk (september 2021) en de Camino Portugués Porto-Santiago (mei / juni 2021).

We vertellen over achtergronden van het pelgrimeren en over praktische zaken. Bijvoorbeeld: wat moet je meenemen en wat niet, je vereiste wandelconditie etc.

 

pelgrimeren in de Auvergne over de Via Podiensis

inschrijven voor dit evenement

Informatiemiddag pelgrimstochten

20 februari 2021

 • Meer pelgrimstochten

  Retraites Wandeltochten
 • Krijtlandpad Zuid Limburg
  pelgrimstocht

  Pelgrimstocht Krijtlandpad Zuid-Limburg

  10 t/m 13 oktober 2024

  Een pelgrimstocht voor verdieping en reflectie dicht bij huis! Je hoeft niet naar het buitenland om het pelgrimeren te ervaren. We wandelen 4 dagen door het unieke heuvellandschap van Zuid-Limburg en maken een rondwandeling vanuit de bourgondische stad Maastricht. In 4 etappes lopen we langs de Maas, over holle wegen, door groene glooiende heuvels en over uitgestrekte plateaus. Het pelgrimeren en het zijn in de natuur gaat je helpen om te vertragen en tot rust te komen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor reflectie en om eens wandelend ‘stil te staan’ bij je huidige leven.

  Bekijk evenement
 • Retraites Wandeltochten