Klooster retraite Sint Lioba klooster

retraite in klooster Lioba Egmond

Een klooster-midweek in een prachtige omgeving

VOL; U kunt op een wachtlijst worden geplaatst Een retraite midweek met 2 dagen in volledige stilte. Een moment voor jezelf in de serene stilte van een klooster. Behalve wandelen zullen we mediteren en lichaamsoefeningen doen (yoga, stretching en ontspanning). Het klooster ligt op de rand van het Noord-Hollands Duinreservaat.

Een midweek voor mensen die ernaar verlangen in stilte te zijn in een rustige en mooie omgeving.

Het klooster ligt op een schitterende plek op de rand van het Noord-Hollands Duinreservaat. Tijdens deze retraite zullen we 2 etmalen in volledige stilte zijn. We wandelen in het duingebied (in stilte) en ook naar de zee. Verder worden yoga en meditatie aangeboden. Alle oefeningen  die we doen, doen we met aandacht. 

Naast het programma is er tijd je terug te trekken op je kamer of een boek te lezen. Een ideale manier om helemaal tot rust te komen los van de dagelijkse beslommeringen. Er is ruimte voor een persoonlijk gesprek met de coach/organisator indien je dat wenst. Er is tevens de mogelijkheid kennis te maken met het kloosterleven en enkele gebedsdiensten bij te wonen.  Overigens is niets in het programma verplicht.

Tijdens deze midweek beschikt iedereen over een eenpersoons kamer. Douche en toilet bevinden zich op de gang. 

Begeleiding

An Paridaen is coach en docent yoga en meditatie en organisator van wandel- evenementen met een bezinning-aspect. Ze begeleidt je tijdens de retraite op professionele wijze. An is zeer geoefend in het gecommitteerd luisteren naar jouw concrete vragen en zorgt voor een veilige omgeving. Dat is een voorwaarde om te kunnen ontspannen en nieuwe inzichten te krijgen, aldus An. Een coach traject na afloop om je te blijven bekrachtigen in waar je op uit bent behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over An.

strandwandeling in stilte Lioba klooster

inschrijven voor dit evenement

Een klooster-midweek in een prachtige omgeving

13 juli t/m 17 juli 2020

retraite in Lioba klooster kunst
 • Meer retraites

  Pelgrimstochten Wandeltochten
 • Retraite

  Klooster-midweek Abdijhoeve Betlehem

  22 t/m 26 februari 2021

  Een klooster-midweek in de sereniteit van een klooster. We zijn 2 dagen in volledige stilte. Abdijhoeve Betlehem naast de Willibrords abdij te Doetinchem is een uitgelezen plek voor een retraite. We wandelen dagelijks in stilte door de schitterende omgeving. Yoga en meditatie worden aangeboden.

  Bekijk evenement
 • stilteweekend klooster Lioba
  Retraite

  Stilteweekend Sint Lioba klooster

  18 t/m 21 maart 2021

  Een weekend voor mensen die verlangen naar stilte en rust in een schitterende omgeving. We zijn 2 dagen in volledige stilte. Het klooster ligt op de rand van het Noord-Hollands Duinreservaat. We zullen dagelijks in het duingebied wandelen. Meditatie en lichaamsoefeningen (yoga+) brengen je weer terug in balans.

  Bekijk evenement
 • retraite klooster Slangenburg
  Retraite

  Stilte-midweek Abdijhoeve Betlehem

  17 t/m 21 mei 2021

  Een stilte-midweek in een klooster. Abdijhoeve Betlehem, naast de Willibrords abdij te Doetinchem, is een uitgelezen plek voor een stilte-retraite. We wandelen dagelijks door de schitterende omgeving. Elke dag is er de mogelijkheid van yoga en meditatie.

  Bekijk evenement
 • yoga en wandelen op Terschelling
  Retraite

  Wandel retraite Terschelling

  25 t/m 29 oktober 2021

  Een midweek om tot rust te komen en tijd te nemen voor jezelf. Geniet van de heerlijke mix van ontspanning, verdieping, fysiek actief zijn en ook gezelligheid en plezier. De midweek is een combinatie van wandelen, yoga, meditatie en goede gesprekken, coaching als je dat wilt.

  Bekijk evenement
 • Pelgrimstochten Wandeltochten