Wandelretraites op Terschelling

Inschrijven

Data:

22 t/m 26 oktober 2018 (midweek)

Afstanden: dagelijks 8 à 10 km.

Bijzonderheden: Een wandelretraite op Terschelling. Een midweek om tot rust te komen, maar ook om uit te waaien, tijd te nemen voor jezelf. We verblijven in de Folkshegeskoalle (Volkshogeschool) te Hoorn en wandelen dagelijks (veelal in stilte) op verschillende plekken op het eiland; door bos, duin en over het strand. Lichaamsoefeningen (yoga, shiatsu, ontspanning) en meditatie worden aangeboden.

Een heerlijke relax-midweek op een schitterend eiland met wuivend helmgras, bruisende zee en prachtige stranden. Niets is verplicht. Er wordt gezond en vegetarisch voor ons gekookt. En er is ook tijd om helemaal ‘niets te doen’, een boek te lezen, enz. (Als je op de foto’s klikt worden ze groter.)

wandelaars tijdens wandelretraite op strand terschelling

uitzicht tijdens wandelretraite op terschelling

wandelretraite accommodatie terschelling

De accommodatie

De Volkshogeschool ‘Schylgeralân’ is schitterend gelegen in het Hoornse bos. Zie foto. Er is een mooie yogazaal die de hele week tot onze beschikking staat. Om te overnachten zijn er verschillende mogelijkheden; prijzen variëren van € 525,- tot € 685,-  voor de midweek afhankelijk van de kamer (luxe of meer basic) waarvoor je kiest. Zie de bijlage voor de mogelijkheden!

Bekijk accommodatie

Aankomst

Op maandagmiddag ben je vanaf 14.00 uur welkom op de Volkshogeschool. Om 15.00 uur start het programma. Het handigste is om te Harlingen (rederij Doeksen) de sneldienst van 12.30 uur te nemen. Op het eiland neem je vervolgens de bus naar Hoorn van waar het 200 meter lopen is naar de Volkshogeschool. Harlingen is goed te bereiken per auto of per trein. Het is niet aan te raden je auto mee te nemen naar het eiland. Dit is erg kostbaar en je hebt je auto verder niet nodig.

wandelaars tijdens wandeling op terschelling in bos

retraite ruimte terschelling

Eindtijd

Op vrijdag krijgen we bij het ontbijt een lunchpakket mee. Voor wie wil maken we dan nog een laatste wandeling. Iedereen neemt daarna weer de bus (of een taxi als je wilt) naar het dorp West Terschelling waar de boot weer vertrekt naar het vasteland. Je overtochten kun je zelf regelen via www.doeksen.nl Natuurlijk kun je ook nog wat langer op het eiland blijven als je dat wilt. Je moet je (extra) verblijf dan wel zelf regelen. Vraag naar de mogelijkheden!

Begeleiding

An Paridaen, coach, docent lichaamswerk en meditatie, organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect.

Wandelretraite kosten

Prijzen variëren van € 525,- tot € 685,- voor de midweek (van maandagmiddag t/m vrijdag ochtend) afhankelijk van het type accommodatie (luxe of meer basic) en gebruik van één-persoons kamer dan wel meer-persoons kamer. Alle kamers hebben eigen douche/toilet. Zie de bijlage voor de mogelijkheden! Als je je aanmeldt vermeld dan het arrangement waarvoor je kiest. Prijzen zijn inclusief  alle maaltijden, koffie en thee, begeleide wandelingen, meditatie en yoga+ (yoga, stretching, shiatsu, ontspanning) en een persoonlijk gesprek indien je daar behoefte aan hebt.

Bekijk accommodatie

yoga oefening in natuur terschelling

Inschrijven  Vraag meer informatie