Eindejaarswandeling

eindejaarswandeling 2023 Wandel naar Jezelf

Balansdag: op pad met Rake Vragen

Opgeruimd en geïnspireerd het nieuwe jaar in? De jaarwisseling is het moment om de balans op te maken voor een frisse start. Om terug te kijken naar het oude en vooruit te blikken op het nieuwe. Wat laat je achter en wat neem je mee? Wat is er nodig om oude bagage los te laten, de lessen die je hebt geleerd te omarmen en nieuwe kansen te verwelkomen?

Op deze dag van zelfreflectie nemen we je mee aan de hand van Rake Vragen. Deze nodigen uit om eerlijk te kijken naar jezelf, je relaties en de situaties in je leven. Ze fungeren als een liefdevolle spiegel.

Want zoals de filosoof Kierkegaard zegt: “Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen.” Belangrijk dus om te zien waar je vandaan komt en te weten waar je naartoe wilt. Tijd om lopend stil te staan in aanloop naar 2024!

Wij vinden het heerlijk om met jou op pad te gaan!

We verzamelen om 10.00 uur bij station Bunnik. We eindigen naar verwachting rond 15.30 uur bij station Bilthoven. We zullen op de route een koffie/theestop maken bij een horecagelegenheid. Neem zelf lunch mee en iets warms te drinken, dan maken we een gezellige picknick onderweg.   

Route

Vanuit Bunnik nemen we het jaagpad langs de Kromme Rijn, een prachtig open beeklandschap. De weg leidt ons tussen de forten door en langs de bunkers van de Hollandse Waterlinie. Aan het eind van het landgoed verschijnen kleurige gebouwen van de Uithof, het universiteitscentrum van Utrecht. Daar loop je even later midden tussendoor. Na het meteorologische veld van het KNMI en De Bilt, duik je het bosgebied van landgoed Beerschoten in om er in Bilthoven weer uit te komen.

Wandel naar Jezelf

De wandeling wordt begeleid door Annemieke Oost en Ellen Weber.

pelgrim Annemieke OostAnnemieke (1978) is al jaren een bevlogen pelgrim. Als reisleider laat ze je graag proeven van alle mooie dingen die het pelgrimeren met zich meebrengt: eenvoud, ontmoeting, verbinding, verdieping en avontuur. Haar kracht als coach is mensen inspireren en motiveren op hun pad naar meer eigenheid. Ze weet een gastvrije en veilige sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Ze ‘reist’ graag met je mee, zodat jij het beste kunt halen uit jouw ontdekkingstocht!

begeleider pelgrimstocht Rota Vicentina PortugalEllen (1979) begeleidde jaren verre reizen, voordat zij voor het eerst een pelgrimstocht naar Santiago maakte. Haar doel was; eens even goed nadenken over haar leven. Onderweg ontdekte ze dat het tegenovergestelde gebeurde: door het wandelen ging ze juist uit haar hoofd. Zodra ze de oceaan zag, wist ze zeker: ik zeg mijn vaste kantoorbaan op! Sindsdien is het haar missie om mensen mee naar buiten te nemen, zodat ze de kracht van de natuur en de eenvoud ervaren. In de stilte komen de antwoorden vanzelf. 

voorjaarswandeling 2023 Wandel naar Jezelf

inschrijven voor dit evenement

Balansdag: op pad met Rake Vragen

Zaterdag 16 december 2023