Voorjaarswandeling

voorjaarswandeling Wolfheze

Voorjaarswandeling Wolfheze

We vinden het heerlijk om in het vroege voorjaar in fijn gezelschap een dagje op pad te gaan. We lopen vanuit Wolfheze op de Veluwe door de geheimzinnige Wolfhezer bossen, langs machtige Wodanseiken, stokoude dennen, golvende heideveldjes en de Heelsumse beek.

Zoals altijd bij Wandel naar Jezelf is er alle ruimte voor uitwisseling met elkaar, kennismaking, goede gesprekken en gezelligheid. Tijdens onze wandelingen lopen we gedeeltelijk in stilte. Wellicht een mooie gelegenheid ook om met het hele team van Wandel naar Jezelf kennis te maken! 

 

We starten vanuit een horeca bij station Wolfheze. in Het gebied waar we doorheen lopen heeft veel historie. Zo bevinden zich er de Wodanseiken; eiken van zo’n 450 jaar oud die geschilderd werden door landschapsschilders van de Oosterbeekse school midden 19e eeuw. We gaan over oneffen terrein met hier en daar klimmen en dalen, maar goed te doen voor de gemiddelde wandelaar.

Halverwege zullen we een horeca aandoen om wat te drinken en desgewenst wat te eten. Je kunt uiteraard ook je eigen lunchpakket van huis meenemen.

Team Wandel naar Jezelf

An Paridaen is coach, docent yoga en meditatie. An is zeer geoefend in het gecommitteerd luisteren naar jouw concrete vragen en zorgt voor een ontspannen en veilige omgeving.

Gerard is life-coach en een fantastische gesprekspartner. Hij is de rust zelve en zorgt ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt. Hij is een mensen-mens en is er helemaal om jou tot service te zijn.

 

pelgrim Annemieke Oost

Annemieke (1978) is al jaren een bevlogen pelgrim. Als reisleider laat ze je graag proeven van alle mooie dingen die het pelgrimeren met zich meebrengt: eenvoud, ontmoeting, verbinding, verdieping en avontuur. Haar kracht als coach is mensen inspireren en motiveren op hun pad naar meer eigenheid. Ze weet een gastvrije en veilige sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Ze ‘reist’ graag met je mee, zodat jij het beste kunt halen uit jouw ontdekkingstocht!

Jennecke (1978) is van jongs af aan geïnteresseerd in mensen en wat hen bezig houdt. Op avontuur, onwetend wat de volgende dag brengt, maakt haar blij. Ze is gegrepen door de magie van het onderweg zijn en wat het kan betekenen voor je persoonlijke leven. Verbinding met mensen is wat haar vervulling geeft.

Na een pelgrimage in 2018 heeft zij een carriėre – switch gemaakt en is zij werkzaam als coach en levenstrainer.

Annemieke en Jennecke hebben samen diverse pelgrimstochten begeleid en vormen samen een inspirerend team!

Alice Freriks. Alice is een rustige, vriendelijke en open vrouw. Die rust creëert zij door dagelijkse meditatie- en mindfulness oefeningen. Zij laat zich ook inspireren door de natuur en neemt je graag daarin mee.

In de retraites die Alice begeleidt richt ze zich op stilte en thuiskomen bij jezelf. Door te wandelen in de natuur, meditatie en lichaamsoefeningen helpt ze je om dicht bij jezelf te komen. 

 

voorjaarswandeling 2023 Wandel naar Jezelf

inschrijven voor dit evenement

Voorjaarswandeling Wolfheze

Zaterdag 25 maart 2023

 • Meer wandeltochten

  Retraites Pelgrimstochten
 • midwinter wandeling
  wandeltocht

  Pelgrims-wandeling Veluwe

  Zaterdag 17 december 2022

  Een schitterende ééndaagse pelgrimstocht rondom de zonnewende. We lopen in het Nationaal Park Veluwezoom. Door middel van inspiratie, stilte, uitwisseling en kleine oefeningen blikken we terug op het oude jaar en zetten we een intentie voor het nieuwe jaar. We staan ook stil bij pelgrimeren, wat is pelgrimeren en wat kan op pelgrimstocht gaan voor je betekenen?

  Bekijk evenement
 • Retraites Pelgrimstochten