Voorjaarswandeling

voorjaarswandeling Wolfheze

Voorjaarswandeling Wolfheze

We vinden het heerlijk om in het vroege voorjaar in fijn gezelschap een dagje op pad te gaan. We lopen vanuit Wolfheze op de Veluwe door de geheimzinnige Wolfhezer bossen, langs machtige Wodanseiken, stokoude dennen, golvende heideveldjes en de Heelsumse beek.

Zoals altijd bij Wandel naar Jezelf is er alle ruimte voor uitwisseling met elkaar, kennismaking, goede gesprekken en gezelligheid. Tijdens onze wandelingen lopen we gedeeltelijk in stilte. Wellicht een mooie gelegenheid ook om met Wandel naar Jezelf kennis te maken! 

 

We verzamelen vanaf 11.00 uur in een horeca bij station Wolfheze. Om 11.45 vertrekken we voor de wandeling.

Het gebied waar we doorheen lopen heeft veel historie. Zo bevinden zich er de Wodanseiken; eiken van zo’n 450 jaar oud die geschilderd werden door landschapsschilders van de Oosterbeekse school midden 19e eeuw. We gaan over oneffen terrein met hier en daar klimmen en dalen, maar goed te doen voor de gemiddelde wandelaar.

Halverwege zullen we een horeca aandoen om wat te drinken en desgewenst wat te eten. Je kunt uiteraard ook je eigen lunchpakket van huis meenemen.

Wandel naar Jezelf

An Paridaen is coach, docent yoga en meditatie. An is zeer geoefend in het gecommitteerd luisteren naar jouw concrete vragen en zorgt voor een ontspannen en veilige omgeving.

Gerard is life-coach en een fantastische gesprekspartner. Hij is de rust zelve en zorgt ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt. Hij is een mensen-mens en is er helemaal om jou tot service te zijn.

Alice Freriks. Alice is een rustige, vriendelijke en open vrouw. Die rust creëert zij door dagelijkse meditatie- en mindfulness oefeningen. Zij laat zich ook inspireren door de natuur en neemt je graag daarin mee.

In de retraites die Alice begeleidt richt ze zich op stilte en thuiskomen bij jezelf. Door te wandelen in de natuur, meditatie en lichaamsoefeningen helpt ze je om dicht bij jezelf te komen. 

 

voorjaarswandeling 2023 Wandel naar Jezelf

inschrijven voor dit evenement

Voorjaarswandeling Wolfheze

Zaterdag 25 maart 2023