Yoga Meditatie Wandel weekend in de Achterhoek

Inschrijven

Wanneer: 15-16-17 mei 2020

Afstanden: dagelijks 8 à 10 km.

Prijs: € 395 (of € 385 met eigen tent)

Yoga, meditatie en wandelen

We verblijven op boerderij ‘Aarde-Werk de Stegge’ in de Achterhoek onder Winterswijk. We wandelen dagelijks (in stilte) in de prachtige omgeving.  Het landschap kenmerkt zich door zandwegen, Achterhoekse boerderijen, beken en bos. Lichaamsoefeningen (yoga, do-in, stretching) en meditatie worden aangeboden.


Mindfulness Weekend

Dit weekend is een heerlijk Mindfulness weekend. Een weekend om helemaal bij jezelf te komen en te relaxen. De omgeving is op zich al rustgevend. Er zijn diverse plekken op het terrein waar je kunt zitten om te genieten. Het gebied rondom Winterswijk is beschermd Nationaal Landschap. Daardoor zijn er nog veel zandwegen. We lopen ook langs het riviertje de Slinge en door bos.

Tijdens het weekend heb je de mogelijkheid op jezelf in te zoomen; wat is er nu echt belangrijk voor mij? Wat houdt me bezig? Door onderricht tijdens de meditatieles word je je bewust van hoe je geest werkt. Hierdoor krijg je meer rust in je hoofd. De yoga en ontspanning zijn ervoor om helemaal in je lijf te komen (uit je hoofd, in je lijf). Deelnemers geven aan hierdoor beter te kunnen slapen.

meditatie yoga wandelen

Aarde-Werk de Stegge

‘Aarde-Werk de Stegge’ is qua architectuur een typisch Achterhoekse boerderij, de afgelopen  10 jaar getransformeerd tot centrum voor duurzaamheid en permacultuur. Het is een plek van 2 ha met een biologische groente- en bloementuin, twee  vijvers, een stukje bos en een boomgaard. Kernwaarden zijn: zorg voor de aarde en haar bewoners. De overnachting is op basis van meerpersoons kamer in de accommodatie, een bedstee in de stro-yurt ofwel een bed in een luxe tent (glamping). Bedlinnen is aanwezig. Handdoeken zelf meenemen. Ook je eigen tent meenemen behoort tot de mogelijkheden. Zie ook http://www.aarde-werkdestegge.nl/

Aankomst: vrijdag 15 mei vanaf 15.00 uur. Er wordt op vrijdagavond een maaltijd geserveerd. Kom je wat later; dan bewaren we iets voor je.

Eindtijd: zondag 17 mei om 17.00 uur.

Begeleiding: An Paridaen, coach, trainer, docent yoga en meditatie, organisator van wandelevenementen met een bezinning aspect. An is als geen ander in staat aan te voelen wat er nodig is. Een coach traject na het weekend behoort tot de mogelijkheden.

Prijs: € 395,- voor een geheel verzorgd weekend van vrijdag middag tot zondag (eind van de middag). Hierbij zitten inbegrepen: 2 overnachtingen, begeleide wandelingen, lichaamsoefeningen (yoga+), meditatie, alle maaltijden en onbeperkt koffie en thee. € 385,- indien je je eigen tent meeneemt.

 

Maaltijden: Hilbert Post gaat voor ons koken. De maaltijden zullen vegetarisch zijn. Hilbert heeft plezier in het koken voor groepen en zal dit weekend zoveel mogelijk ingrediënten van de boerderij gebruiken, zoals scharreleieren, groenten en kruiden uit de tuin.

Inschrijven